Skip to main content
Blog

Indul az EB – a Shopping EB!

Amíg a férfiak focit néznek, mi sem fogunk unatkozni: június 11-én pénteken indul a Shopping EB a Fashion Trend Centerben! Szuper kedvezmények és nyeremények is várnak – ne rúgj öngólt, ne hagyd ki!

 

A férfiak már focilázban égnek az EB miatt, de szerencsére mi, lányok sem maradunk szórakozás nélkül. A Fashion Trend Centerben június 11-től egy hónapon át élvezhetjük a Shopping EB-t, ahol szuper akciók és heti nyeremények is várnak.

 

Érdemes figyelni a heti beosztást, hogy mikor melyik üzletben érdemes kedvezményes áru kincsekre és szolgáltatásokra vadászni. Ezen a linken töltheted le a jegyedet is a Shopping EB-re, és itt olvashatsz bővebben a közösségi média oldalakon futó játékunkról.

 

Már csak azt kell eldöntened, hogy mihez lenne kedved? Beugranál egy kis shoppingra, hogy még így nyár elején felfrissítsd a ruhatárad?

Ruha: Extasy by Fredo Cipő: CCC Táska: Lili Bags

Kiváló minőségű, divatos nyári szettek, fürdőruhák és kiegészítők várnak rád szuper árakon!

Manon

Dress Bar Women

Xoxo Fashion

Vagy megjutalmaznád magad egy arckezeléssel? Esetleg új szemüveget csináltatnál? Vagy a lakásodat csinosítanád új tapétával, bútorokkal? Ezeket is kedvezményesen megteheted!

Omega Mőbel

Majidi Tapéta

 

Vigyázz, kész, rajt – indul a Shopping EB! Töltsd le a jegyed, és élvezd a kedvezményes shoppingot számos üzletünkben a foci-Eb ideje alatt! Ne rúgj öngólt, ezt ne hagyd ki! ;)

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.