Skip to main content
Blog

Indul a visszaszámlálás: jön a Black Friday hétvége a Fashion Trend Centerben!

Már most írd be a naptáradba: november 26-28, Black Friday hétvége a Fashion Trend Centerben. Szuper árak, fantasztikus kedvezmények várnak, ne hagyd ki!

 

Ha november vége, akkor Black Friday – imádjuk, hogy ilyenkor szuper termékeket szerezhetünk be verhetetlen árakon. Sőt, sokan már a karácsonyra is gondolunk, így ugyanabból a pénzből több ajándékra futja.

 

Persze, ha a shoppingolás szerelmese vagy, akkor ezt már mondanunk sem kell, hiszen minden évben kihasználod a Fekete péntek előnyeit, kedvezményeit, ugye? De azt azért jó, ha tudod, hogy a Fashion Trend Centerbe látogatva sem maradsz ki a jóból: idén is lesz Black Friday, ráadásul egy egész hétvégén át, november 26-tól 28-ig várnak 10-60 százalékos kedvezményekkel az alábbi üzletekben: https://fashiontrendcenter.hu/black-friday-2021/

 

Te mit szerzel be az idei Black Friday hétvégén?

Már csak az a kérdés, te mire vágysz, mi mindent fogsz vásárolni az idei Black Friday hétvégén? Felfrissíted picit a téli ruhatáradat, beruházol néhány márkás kiegészítőre, új kabátra vagy csizmára? Vagy inkább a lakásodat csinosítgatod még tovább, most még kedvezőbb árakon? Esetleg a párodat, a bátyádat vagy apukádat lepnéd meg valamivel?

Dress Bar Women

Marco Renzo

Monaco Spa

Most itt a lehetőség: szerezd be most az új kedvenc téli cuccaidat. Sőt, akár a karácsonyi ajándékokat is, a családod minden tagjának!

 

Ne maradj le a nyereményjátékról!

És még egy fontos infó: természetesen a Black Friday hétvégére is készülünk egy szuper nyereményjátékkal, melyen ha részt veszel, 10.000 forinttal növelheted a költőpénzed. Ez azért nem lenne olyan rossz, ugye? ;)

 

Klikk ide a nyereményjáték részleteiért, illetve további infókért:

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.