Skip to main content

Bizony hamar eltelt ez a nyár is, és lassan becsengetnek a tanórákra. Így itt az ideje, hogy beszerezd a gyerkőcödnek a nélkülözhetetlen felszereléseket. Most bemutatunk három nagyon menő sulitáskát, amely nélkül nem kezdődhet el a szeptember, igaz? Olvass tovább, hogy gyermekednek is stílusos legyen az iskolakezdés 2018-ban!

A szeptember talán az első osztályosoknak lehet igazán izgalmas. Új barátok, új környezet és a tanulás megkezdése. A kislányoknak ilyenkor még ideális rózsaszín vagy valamilyen csajos színű iskolatáskát vásárolni. Hidd el, több éven keresztül ki fog tartani! Mi most ezt a lovas mintás háti táskát hoztuk el, hisz ki ne szeretné az állatokat?

 

Gyerekajándék

2.

Na és mi a helyzet a kisfiúkkal? Az iskola első néhány évében még nagyon menőnek számíthat az autós vagy szuperhős figurás táska fiúknak. Az alábbi darab egy merevebb fazon, melyben garantáltan nem gyűrődnek majd össze a tankönyvek és füzetek. Így ezt nem csak gyermeked, de Te is nagyon szeretni fogod, ugye?

Gyerekajándék

3.

És ha már kinőtték a mesefigurás vagy túl gyerekes iskolatáskát, íme egy „felnőttesebb” darab. Gurulós kialakításának köszönhetően, igazán praktikus, hiszen ha nehezebb könyveket kell vinnie a gyerekednek, nem a hátán kell cipelnie, hanem könnyen húzhatja maga után.  Ez az iskola táska lányoknak és fiúknak is egyaránt tökéletes választás.

 

Gyerekajándék

 

Megannyi divatos kiegészítő és felszerelés vár az iskolakezdéshez a Fashion Trend Center földszintjén lévő Gyerekajándék üzletben!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.