Skip to main content
Blog

Így viseld a melegítődet, hogy igazán trendi lehess

Kényelmes, remekül kombinálható és bizony, nagyon trendi is lehet a kedvenc melegítőnadrágod. Hogyan? Már mondjuk, és mutatjuk is.  

 

Manapság egy tréning szett már jóval több egy otthoni „must have” macinacinál és egy hozzá illő felsőnél. Stílusod és hangulatod szerint többféleképpen is viselheted, és nemcsak hogy kimozdulhatsz benne, hanem igazán trendi is lehetsz – mutatjuk, ehhez hogyan viseld kedvenc melegítődet és hozzá illő felsődet.

 

  1. Sportos csajoknak – Igazi örökmozgó vagy, aki ezt nem csak a konditeremben szeretné megmutatni mindenkinek? Bátran válaszd az utcára is kedvenc melegítőnacidat! De csak akkor, ha a nadrág nem túl bőszabású vagy kopottas, mert úgy túl slampos lehet az összhatás. Egy jó szabású darab viszont teli találat!

Melegítő: TR Moda, Cipő és táska: CCC

Extra tipp: Kombináld monokróm kiegészítőkkel, például fehér sportcipővel és fekete sporttáskával – a klasszikusok mindig bejönnek.

 

  1. Elegáns lányoknak – Akkor sem kell lemondanod a melegítőnaci kényelméről, ha inkább az elegánsabb stílust szereted: egy szuper magassarkú cipővel, egy klasszikus táskával és egy kis sminkkel párosítva manapság már akár ügyintézéshez is felkaphatod.

Melegítő: TR Moda, Cipő és táska: CCC

Extra tipp: Minél kevesebb színt viselsz, annál elegánsabb lehet az összhatás.

 

Az őszi bevásárlólistádról le ne maradjon egy trendi melegítő nadrág, vagy inkább kettő! Új kedvenceidet a Fashion Trend Centerben is beszerezheted – egyedi, kiváló minőségű holmik várnak rád, pénztárcabarát árakon.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.