Skip to main content
Blog

Így viseld a hajadat kánikula idején!

Te is imádod a hosszú hajadat, de a nagy hőségben nem tudsz mit kezdeni vele? Görgess lejjebb, és inspirálódj a nyári frizura trendekből, melyeket magadnak is könnyen el tudsz készíteni!

  1. Lófarok kicsit másképp

A leggyorsabb és legegyszerűbb viseletnek a nagy kánikulában elsősorban a lófarok bizonyul. Azonban, hogy ne legyen unalmas ez a nyári frizura trend, módosíts rajta egy kicsit!

Válaszd háromfelé a hajadat, melyből a középső felét fogd össze egy hajgumival a tarkódnál. Ezt követően, a két oldalsó tincset keresztbe helyezd el az összefogott hajad tövénél, majd a hajgumi alatt kösd össze. És kész is. Tökéletes viselet akár az irodában is.

Tippünk: mielőtt elkészíted ezt a nyári frizura trendet, enyhén hullámosítsd be a hajadat, hogy jobban mutasson.

Fotó: Pinterest

 

  1. Elegáns konty, a nyár jegyében

Esküvőre készülsz? Akkor készítsd el ezt a néhány lépésből álló, nyárias kontyot!

Hogyan készül ez a nyári frizura trend? Először is, a tarkódnál egy tincsbe fond be lazán a hajadat. Hiszen ha nyár, akkor hajfonat! Majd ezt a fonatot csigázd fel. Ezt a mozdulatot felfelé kezd, és közben hullámcsattal erősítsd a hajtövedhez. Mikor a végéhez értél, a fonat végét a konty alá rögzítsd.

Tippünk: ha még elegánsabbá szeretnéd tenni, szúrj bele néhány virágos hajtűt.

Fotó: Pinterest

  1. Fesztiválra fel!

Fonat nélkül nem csak a nyár, de a fesztivál szezon sem telhet el. Ezt a nyári frizura trendet az előzőekhez hasonlóan Te is könnyen elkészítheted magadnak, de ha biztosra szeretnél menni, kérd a fodrász segítségét!

Így készítsd el magadnak: válaszd ketté a hajadat, majd alulról felfelé, parkettába fond be az egyik oldalt. A fejtetőnél gumizd össze, majd hullámcsatokkal rögzítve készíts egy mini kontyot. Hajtsd végre ezt a műveletet a másik oldalon is, és kész is a tökéletes fesztivál hajad!

Tippünk: hogy még trendibb és egyedibb legyél, szórj csillámot a választékra!

Fotó: Pinterest

 

Ezeket a szuper nyári hajakat akár magadnak is elkészítheted, de ha biztosra mennél gyere el a Beauty Trend Fodrászatba és kérd fodrász segítségét! Bejelentkezés: +36 20 381 7146

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.