Skip to main content

Ismét nyakunkon a Karácsony! Ha Te is az ünnepek szerelmese vagy, és már javában karácsonyi hangulatban égsz, akkor ez a cikk neked szól! Ha pedig nem, akkor is érdemes elolvasnod, mert fantasztikus ötleteket kapsz tőlünk, hogy hogyan varázsolj ünnepi hangulatot az otthonodba!

A Karácsony 2018-ban sem telhet el fények nélkül! Otthonodat kívül-belül felöltöztetheted a különböző égősorokkal. A benti dekoráció, azonban az égők mellett, állhat egy-egy karácsonyi hangulatú mécsesekből is. Helyezz el bennük almás-fahéjas vagy narancsos illatgyertyát és máris közelebb érezheted a karácsonyt.

 

 

„Jaj, de szép a karácsonyfa, Ragyog rajta a sok gyertya!” Ha gyertyát nem is helyezünk a fára, elmondható, hogy a karácsonyfa központi szerepet tölt be az év ennek időszakában. Ahány otthon, annyi féle díszítés. A piros és az ezüstszínű fa dekoráció a legkedveltebb, így mi is ilyet mutatunk most neked. Az ezüst változata talán kicsit hidegebb érzetet áraszt, azonban égőkkel kiegészítve máris otthonosabb lesz a hangulat.

 

 

 

Legyen neked is fényekben és színekben gazdag a Karácsony 2018-ban! Tippünk: a különböző dekorációs elemeket színben és stílusukban is igazítsd a karácsonyfa díszeihez, így egy egészet alkotva a lakásodban.

Érdemes most ellátogatnod a Fashion Trend Center földszintjén lévő La Tenda Home üzletébe, hiszen karácsonyi árleszállítással várnak mindenkit. 30-50% kedvezményt biztosítanak 2018. december 23-ig a karácsonyi dekorációkra és egyes textilekre!

 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.