Skip to main content
Blog

Így sminkelj 2019-ben!

Ahogy a ruhadivat, úgy a sminktrend is évről évre változik. De ha velünk tartasz, semmiről nem fogsz lemaradni. Ezúttal megmutatjuk, hogyan sminkelj 2019-ben!

A no make-up feeling

A természetesség sosem megy ki a divatból. Így van ez a láthatatlan vagy naturális sminkeléssel is. Ez a sminktrend 2019-ben is hódít, mellyel olyan hatást kelthetsz, mintha nem is sminkeltél volna. És mi kell a hatás eléréséhez? Egyenlítsd ki arcbőrödet egy vékony réteg alapozóval és korrektorral, majd vigyél fel egy kis szempillaspirált, végül használj egy natúr szájfényt vagy rúzst az ajkaidra.  Ugye milyen egyszerű?

smink

Hangsúlyozz

A szemed vagy a szád a kedvenc részed az arcodon? Akkor itt az ideje kihangsúlyoznod! De vigyázz! Egyszerre csak az egyikre terelődjön a figyelem! Egy tökéletesen meghúzott, a szemformádhoz illeszkedő tusvonallal például a szemeidet az arcod ékköveivé varázsolhatod. De ugyanezt a hatást érheted el, egy fekete füstös szem elkészítésével is.

smink

A szájhangsúlyos sminkkel pedig a tökéletesen ívelt ajkaidra terelheted a figyelmet. Tippünk: használj matt rúzst, mely évek óta a legkedveltebb és legstílusosabb sminktermék. Legyen az piros, rózsaszín, vagy akár bordó, a lényeg, hogy illeszkedjen az outfitedhez.

smink

Színezd ki

Odáig vagy a színekért és a feltűnő, egyedi sminkekért? Akkor a sminktrend 2019-ben most neked sem szab határt! Narancs vagy citromsárga szemhéj, flitteres száj. Te melyiket vállalnád be? Főképp buliba ajánljuk, de ha meg van hozzá a stílusod, utcán is nyugodtan viselheted.

smink

 

Bármelyik is legyen a te stílusod, idén kiélheted kreatívitásodat. Látogass el földszinti üzleteinkbe és válogasd össze a kiszemelt sminkhez leginkább illő outfitet! ;)

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.