Skip to main content
Blog

Így lehet a vásárlás még örömtelibb

Már maga a shopping is örömöt csempészhet a hűvösebb, borongósabb őszi napokba – lehet ezt még fokozni? Hát persze: ha kuponokkal vásárolsz!

 

Ha egy kis őszi depi kezdené felütni a fejét nálad, neked mi a bevált módszered? A shoppingolás? Talán te is észrevetted már magadon, hogy nem is kell sokat költened: elég valami apró újdonsággal meglepned magad, hogy pillanatokon belül jobb kedved legyen.

Felső: Via Nicoletta  Táska (Liu Jo): Marangona

Az pedig már csak hab a tortán, ha olcsóbban juthatsz hozzá új kedvenceidhez, ugye? Akkor van egy szuper hírünk számodra: október 9-11 közt újra itt az Őszi Kupon Napok – 10-50 százalékos kedvezményekkel shoppingolhatsz a Fashion Trend Center résztvevő üzleteiben!

Dress Bar Women

Jók hangzik? Akkor hadd tegyük fel a koktélcseresznyét erre a finom kedvezménykoktélra: egy Facebook-játék keretében 3 db 10.000 Ft értékű Fashion Trend Center vásárlási utalvány is gazdára talál.

Swan

Legyél te az egyik szerencsés, akinek nemcsak a kuponok, hanem egy szép kis nyeremény is még szuperebb élménnyé varázsolja a shoppingolást!

 

Az Őszi Kupon Napokon résztvevő üzletek és kedvezmények részletes listáját, valamint a kuponokat és a játék menetének pontos leírását is megtalálod ide kattintva:

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.