Skip to main content
Blog

Így indítsd az új évet!

By 2020-01-02No Comments

Akár olyan holmikról van szó, amelyekre régóta vágytál, akár új kedvencekről, egy biztos: ezeket a szépségeket érdemes most beszerezni. Így tényleg a legszuperebb holmikkal indíthatod 2020-at!

 

  1. A jelszó: lendületesen – Ha új esztendő, akkor újévi fogadalmak. Hogy az év eleji lelkesedés minél tovább tartson (lehetőleg egész évben), érdemes a ruhatáradba is egy kis extra lendületet csempészni.

Piaf Paris

  1. Éljenek a színek – Január sokak szerint a legdepisebb hónap, de te ne hagyd, hogy maga alá gyűrjön a téli szomorúság! Ez ellen kis dolgokkal is sokat tehetsz, például azzal, ha gyakran leped meg magad apróságokkal. Például egy finom teával, egy új könyvvel vagy egy új, színes ruhadarabbal.

Süel

  1. Az ördög a részletekben – Akár a sportos, akár az elegáns stílust bírod jobban, most kedvedre válogathatsz a legszuperebb, legtrendibb kiegészítők közül!

Illusion Fashion

World Trend Fashion

Byazzi

  1. Áll a bál – Itt a báli szezon, szerezd be a ruhád mielőbb! Ne légy biztonsági játékos, fekete helyett válassz egy ragyogó, színes darabot.

Nude

  1. Szerezz örömet – Az ajándékozásnak nem kell a karácsonyi időszakra korlátozódnia. Amikor vásárolni mész, lepd meg a párodat is valamivel – hidd el, nagy lesz a meglepetés, ha egy sportos szettet kap tőled.

Deniz Paris

 

Ha kedvet kaptál a vásárláshoz, ne feledd, hogy a Fashion Trend Center földszinti üzleteiben széles választékból találhatod meg a legújabb kedvenceidet!

Ne feledd, január 6.-tól új nyitvatartással várunk:

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.