Skip to main content
Blog

Így hordd a farmert idén nyáron

Már mutatjuk is, milyen darabokat érdemes beszerezni, és hogyan tudod ezeket más holmikkal kombinálni.

 

Azt már biztosan te is tudod, hogy egy jó farmer örök darab, hiszen tartós anyagból készül, mutatós és mindenhez passzol – ezért remekül kombinálható a már meglévő kincsekkel a gardróbodból. Ez a variálhatóság pedig különösen jól jön, ha olyan változékony az időjárás, mint idén júniusban.

 

Veled is előfordult, hogy hirtelen lett meleged, vagy épp fel kellett kapnod egy kardigánt? Vagány, szaggatott farmernadrágod mellé válassz egy elegáns, szellős anyagú, hosszú fazonú darabot. Ez a kontraszt ellenállhatatlan!

Piaf Paris

A farmersortok is szuperül mutatnak ezekkel a tengerpartokat idéző, lenge szövetekkel. Válassz egy földig érő darabot, azzal garantáltan még izgalmasabbá és egyedibbé teszed a megjelenésedet!

Impress Fashion

Imádod a mesefigurákat? Hagyd szárnyalni a benned élő Mickey- és Minnie-rajongót! Egy szuper farmernaci és egy fehér mesefigurás póló segíthet neked ebben. Arra figyelj, hogy ne halmozd a mintákat, egyszerre legfeljebb két mesefigurás darabot viselj, így nem lesz gyerekes az összhatás.

TR Moda

Emlékszel a kantáros nadrágokra? Most ezek újra fénykorukat élik, és korántsem csak a hátsó kertben számítanak szupermenő és praktikus viseletnek, hanem mondjuk egy fehér pólóval, fényes hatású kiegészítőkkel akár egy barátnős, shoppingolós délutánon is.

Impress Fashion

 

Kedvet kaptál egy kis vásárláshoz? Akkor jó, ha tudod, hogy a Fashion Trend Center üzletei is újranyitottak. Új kedvenceket szerezhetsz be pénztárcabarát árakon, sőt, akár akciósan is! További infók: https://fashiontrendcenter.hu/ujranyitottunk/

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.