Skip to main content
Blog

Így ápold a hajad télen – 5 szuper tipp

Fogadd meg tanácsainkat, hogy télen is szép és egészséges tincsekkel büszkélkedhess!

 

  1. Nem szoktál sapkát hordani, mert nem szeretnéd, hogy lenyomja a frizurád? Pedig kellene! Hiszen a hideg idő, a szél meg a hó megviselheti a hajadat. Ha pedig egy megfázást is összeszedsz, és az ágyat nyomod, akkor nincs is értelme frizuráról beszélgetni… ezt aztán tényleg nem szeretnéd, ugye?

 

  1. Nem csak a hideg, hanem a túl meleg is jobban megviseli a hajad ebben az időszakban – a fűtés, illetve a hajszárítás, hajvasalás, göndörítés sem tesz jót a tincseidnek. Ezért inkább ne, vagy csak ritkán használd kedvenc hajformázó kütyüidet.

 

  1. A fodrászról viszont télen sem kell lemondanod, sőt, a hajadnak ebben az időszakban is jót tesz, ha rendszeresen profi szakemberre bízod – akár ápolást, akár igazíttatást szeretnél. Ha a Fashion Trend Centerben jársz, ugorj be a fodrászatba, ahol a fentieken túl akár Cocochoco hajegyenesítést is kérhetsz. Ez egy keratinos hajegyenesítés, amit bármilyen hajtípuson el tudnak végezni, és 6 hónapig garantáltan szép egyenes lesz utána a hajad. További infók és a fodrászat elérhetősége: Beauty Trend Fodrászat aloldalán. 

 

  1. Cseréld le a melegebb évszakokban használt hajápolóidat keratinos, kollagénes termékekre, hajbalzsam helyett pedig használj a hajtípusodnak megfelelő pakolást.

 

  1. A külső hidratálás és vitaminpótlás mellett a belsőről se feledkezz meg: igyál sok szénsavmentes ásványvizet, illetve A-, B-, C-, E-vitaminokkal és sörélesztővel pótold a hajad számára szükséges tápanyagokat.
Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.