Skip to main content

Az őszi divat 2018-ban sem feledkezett meg a férfiakról! Frissítenéd ruhatáradat, és nem tudod miket érdemes beszerezned? Most megmutatjuk, hogy alakul a férfi divat 2018 őszén! Érdemes tovább olvasnod!

Bőrkabát

Egy bőrdzseki ma már egy férfi szekrényéből sem hiányozhat, hisz az őszi divat 2018-ban is előírja ennek viseletét. És Te rendelkezel már vele? Ha még nem, hoztunk neked egy igazán vagány darabot! Fekete színével szinte bármihez párosíthatod.

Dress Bar Men

A slágerszín

Vigyél egy kis színt a szürke, borús napokba és viseld az ősz egyik slágerszínét, a mustársárgát. Nagyon stílusos és fiatalos, mely remekül fel tudja dobni a sötét darabokból álló outfitedet.

Dress Bar Men

Azonban ez a szín nem csak a ruhádon, de akár a cipődön is megjelenhet. Mi most ezt a túrabakancsot ajánljuk figyelmedbe, mely nem csak a hegyek között, de az utcán viselve is megállja helyét.

Camp David

Egyszerű, de nagyszerű

A sárga mellett, a szürke szín is tarol idén, így érdemes lesz beszerezned legalább egy ilyen alapdarabot. Tökéletesen párosítható például a fent említett bakanccsal is. Talán túl egyszerűnek tűnhet ez az összeállítás, de a kevesebb néha több, nem igaz?

Dress Bar Men

 

Idén ősszel sem lesz unalmas a férfi divat, találd meg kedvenc darabjaidat a Fashion Trend Center földszinti üzleteiben! 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.