Skip to main content
Blog

Holnap után esküvő?

Dübörög az esküvőszezon, és bizony, most akár te is kaphatsz egy váratlan meghívást – hadd segítsünk egy kicsit, legalább a ruhával kapcsolatban!

 

A nyár főszezonnak számít – nemcsak a nyaralásokat illetően, hanem az esküvőkkel kapcsolatban is. Most pedig, hogy újra lehet lagzikat tartani, egymás után szerveződnek le ezek a fontos és csodaszép események.

 

Nem is csoda, ha csak kapkodod a fejed, hány lagzi lesz most a közvetlen környezetedben. Ha pedig téged is meghívnak egy, a naptáradban igencsak közeli esküvőre, akkor az örömön túl egy egész másfajta érzés is eluralkodhat rajtad: a félelem, hogy nem lesz elég időd felkészülni. Na meg – ami az egyik legfontosabb – új ruhát venni.

 

Lagzi holnapután?

Ha SOS-ben kaptál egy meghívót, akkor csak légy nyugodt: ott leszel, méghozzá szupercsinosan! A Fashion Trend Centerben ugyanis gyorsan megtalálhatod az ideális outfitet a közelgő eseményre – legyen az elegánsabb esküvő, vagy kicsit lazább lagzi.

 

Pippi by Papp Ildi

 

Edyna Modell

 

 

Nude Fashion

 

 

Pippi by Papp Ildi

 

Ráadásul minőségi, egyedi darabok közül válogathatsz, tehát amit most szerzel be, az egyrészt nem jön szembe veled a menyegzőn, másrészt pedig évek múlva újra viselheted majd.

 

Esküvőre fel!

Ha bármilyen oknál fogva a saját esküvődre keresel az utolsó pillanatban menyasszonyi ruhát, vagy a párodnak vőlegény szettet, akkor sem kell idegeskedned. Pattanj be a kocsiba, és irány a Fashion Trend Center, ahol mindkettőtöknek megvehetitek a ruhákat, cipőket – remek minőséget kaptok, elérhető árakon.

Edyna Modell

 

Nude Fashion

 

Marco Renzo

 

Sőt, az örömanya szettjét is be tudjátok szerezni – ha még nem vásárolt magának, vagy meggondolta magát az outfitjét illetően. ;)

 

Edyna Modell

 

Nude Fashion

Sok boldogságot!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.