Skip to main content
Blog

Hogy alakulnak a gyerek trendek idén?

Ha nemcsak magadat, hanem a legkisebbeket is szeretnéd meglepni egy-két dologgal, hadd adjunk néhány ötletet, miből érdemes válogatni.

 

A gyerekek számára mindig az a legszebb, legjobb, legdivatosabb, amit az aktuális kedvenc rajzfilmfigurájuk díszít – legyen szó ruháról, cipőről, táskáról, vagy akár praktikus használati tárgyakról. Ha megtudod, melyik a kedvenc meséje, és megleped valamivel, amin annak szereplői láthatók, az öröm garantált lesz.

 

Gyerekajándék

 

A lányokat továbbra is nagyon divatos dolog rózsaszínbe öltöztetni. Ha igazán trendik akartok lenni, akkor érdemes a rózsaszín különböző árnyalatait is kombinálni egy-egy outfitben, valamint szürkével, fehérrel, vagy akár állatmintával is párosítani.

 

Ariella

 

A család kis hercegnőjének természetesen jár a királylányos ruha:

Ariella

Az újszülöttek számára pedig az aktuális kínálatból is imádnivaló szettek közül válogathatsz – sokak kedvence például ez a méhecskés összeállítás.

Ariella

 

A baba első cipőcskéjét keresed? Akkor válassz egy szép fehér, kiváló minőségű darabot, amit nemcsak a babafotózáson viselhet, hanem akkor is ilyen szép marad, amikor évtizedek múlva előveszi a dobozból a család.

Ariella

 

Nemcsak a trendek változnak, hanem a Fashion Trend Center nyitvatartása is: hétfőtől szombatig már 19 óráig vásárolhatsz a földszinti üzletekben. Csekkold a nyitvatartást: https://fashiontrendcenter.hu/uj-markak-uj-nyitvatartas/

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.