Skip to main content

Zseb kérdés

E heti kedvencünk tele van zsebbel és csatokkal, melyek igazán trendi külsőt kölcsönöznek a szettnek. Nézd meg, hogy neked melyik fazon állna a legjobban, hiszen most eláruljuk, hogy ki milyen zsebbel mutat a legjobban.

Klasszikus első zseb: jól áll a körte alakú hölgyeknek. Az ilyen típusúaknak széles a csípőjük, ezért nem kell még jobban ráirányítani a figyelmet a díszes, csatos zsebekkel.

Elöl hosszan, függőlegesen futó, úgynevezett svédzseb, amelybe oldalról lehet benyúlni: a legjobb választás az alma alka­túaknak. Ez a megoldás kissé megnyújtja az alakot. Ilyen esetben a hátsó zsebek legyenek kis méretűek, és mindenképpen magasan helyezkedjenek el.

Elülső, nagy, téglalap alakú zsebek: a vékony, alacsony hölgyeknek nem ajánlottak, mert rövidebbnek mutatják a lábat, csak akkor áll jól, ha kel­lően magasak vagyunk.

Nagyobb hátsó zsebek, amelyek a nadrág külső szélein helyezkednek el, a csípővonalhoz közel: a széles csípőjű, erős combú hölgyeknek érdemes ilyet választani.

Díszítések, csatok, hajtókás zsebek vagy dupla zsebek: Ezek erősítik a csípőt, tehát a fiús alkatúaknak ajánlottak. Figyeljünk arra, hogy az első zsebek íve a legszélesebb ponton végződjön, a hátsó zsebek pedig kerekített vonalúak legyenek, és kellően magasan helyezkedjenek el ahhoz, hogy domborúbbnak mutathassák a hátsót.

Ferde állású hátsó zsebek: szintén azoknak állnak jól, akik erősíteni, kerekíteni szeretnék a popsit, mert optikai­lag ez a megoldás is erősít.

Sima, egyenes hátsó zsebek: Az előzővel ellentétben az ilyen zsebek inkább „elvesznek”, mint hozzáadnak az érintett területhez, így azoknak a hölgyeknek ajánlott, akik deréktól lefelé túlságosan dúsnak érzik az idomaikat.

Alul ívelt, hátsó zsebek: Kerekítik a feneket, így a kevésbé izmos, erős hátsót is formásabbá teszik. Az Allora drapp nadrágján is ezt a típust láthatjátok.

A fenék közepén kezdődik, és az alja a comb tetejénél fejeződik be: Az alma alka­túaknak előnyösek, mivel nem teszik még hangsúlyosabbá az amúgy is telt vonalakat.

A szett megvásárolható itt: Allora

Forrás: blikk.hu

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.