Skip to main content
Blog

Hangolódj az őszre! Avagy így alakulnak az őszi lakberendezési trendek

A ruhatárad már készen áll az őszre? Akkor itt az ideje a lakásodat is az új szezonra hangolni! Cikkünkben most megmutatjuk, hogyan alakulnak az őszi lakberendezési trendek!

Aranyozd be otthonodat!

Ahhoz, hogy lakásunkat kicsit felfrissítsük elegendő hozzá akár néhány apró lakberendezési darabot beszereznünk. Ilyenek lehetnek a díszpárnák, gyertyák, szőnyegek vagy üvegvázák. 2019 őszén az ezüst és az arany szín remek választás. Ezekkel az árnyalatokkal igazi luxust varázsolhatsz otthonodba.

Laurea Design Stúdió

 

Majidi Tapéta

 

Ezek a színek azonban 2019 őszén a tapétákon is megjelennek. A letisztult hatás eléréséhez, párosítsd fehérrel!

A mintákat is bátran használd, mivel az őszi lakberendezési trendek szinte meg is követelik azokat. Legyen az a tapétán, a díszpárnákon vagy a szőnyegen, bárhol ahol neked a legjobban tetszik.

Majidi Tapéta

 

Csak természetesen!

Az őszi lakberendezési trendek másik fő vonala a természetesség. 2019 ősz színe a zöld. Válassz zöld színű tapétát a falak beborításához vagy egyéb dekorációs elemeket. Azonban néhány zöld növény elhelyezése otthonod egy-egy részén is megteszi a kellő hatást. A természet és a zöld szín megnyugtat, így egy zöld lakásba öröm lesz hazatérni egy stresszes nap után.

 

Majidi Tapéta

 

Ha szeretnéd kicsinosítani otthonodat, látogass el a Fashion Trend Centerbe, hiszen a divat mellett lakberendezési szaküzlettel is várunk!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.