Skip to main content
Blog

Hangolódj a télre, avagy így alakulnak a téli lakberendezési trendek

Gardróbodat már valószínűleg te is átformáltad egy kicsit a közelgő hideg évszakra készülve, ideje a lakást is téli ruhába öltöztetni – ehhez adunk most néhány tippet.

 

  1. A szürke minden árnyalata – Itt és most nem az ismert könyvekre és mozifilmekre gondolunk, hanem arra, hogy ez lesz az idei téli szezon egyik vezető trendszíne. Szürkét szürkével? Csak bátran! Párosítsd a különböző árnyalatokat, de hogy ne érezd túl szürkének a hétköznapokat ezután, pár színes kiegészítőt azért beszerezhetsz.

La Tenda Home

  1. Ezüstbe öltözik a lakás – Ha szereted az ezüstszínt, akkor van egy szuper hírünk számodra: idén nem kell beérned azzal, hogy csak az ünnepi lakásdekoráció, na meg a karácsonyi asztal díszei pompázzanak ebben a színben, hanem akár az egész lakás ezüstben ragyoghat! A szürke falak mellé kiválóan illik egy ezüst karácsonyfa, az összhatás pedig épp a csillogás miatt nem lesz túl szürke. Nézd csak:

La Tenda Home

  1. Rusztikus kiegészítők – Ki ne ábrándozott volna már arról, hogy egy havas fenyőfák közt álló erdei kis házban várja az ünnepeket? Képzeld csak el: a kandallóban ropog a tűz, mindenhol pihepuha takarók, a falakon természetfotók, a lábadnál két vadászkutya pihen… csodás lenne, ugye? Ha beszerzel néhány rusztikus kiegészítőt, szinte azonnal az otthonodba varázsolhatod az elképzelt erdei házikó minden báját!

La Tenda Home

  1. Engedd be a fényt – Szerezz be néhány új fényfüzért, cseréld ki az égőket a lámpákban (vagy akár egy-egy lámpát is), és vedd elő a legszebb gyertyatartóidat – ezek nemcsak abban segítenek, hogy otthonodat az ünnepi időszakban elárassza a fény, hanem dekorációnak is elsőrangúak.

La Tenda Home

  1. Kézzel készült termékek – Sokak számára a színek, fények, illatok teszik igazán széppé az ünnepi készülődést és a karácsonyt – náluk természetesen a karácsonyfa és a dekoráció is mesés színekben pompázik. Ha te is így vagy ezzel, akkor válassz minőségi, kézzel készült dekorációt, karácsonyfadíszeket, és szerezz be néhány tárolókosarat is – legalább a Jézuska is egyből tudja majd, hová teheti az ajándékokat.

La Tenda Home

 

Ha kedvet kaptál, válogass a La Tenda Home szemet gyönyörködtető, minőségi kínálatából!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.