Skip to main content
Blog

Frissítsd fel az otthonod, engedd be a tavaszt!

Adunk néhány szuper tippet az otthonod tavaszi megújulásához, konkrét lelőhelyekkel a megvalósításhoz.

 

Virágok, madarak, vidéki hangulat költözhet az otthonodba, de egyedi bútorokkal, új konyhai tárolókkal, vagy a nyárra készülve akár egy medencével vagy jacuzzival is megújíthatod a környezetedet.

 

Felkészültél? Akkor jöjjenek részletesen is a mi tavaszi lakberendezési tippjeink, konkrét „lelőhelyekkel”, hogy a neked tetsző holmikat akár élőben is megcsodálhasd és be is szerezhesd.

 

Tavaszi lakberendezési ötletek, tanácsok

 

Virágok mindenütt

Itt a tavasz! Miért is ne borulhatna virágba az otthonod is? A vázába helyezett friss virágokon túl légy merész, és szerezz be néhány virágmintás lakástextilt, de akár bútorszövet vagy tapéta formájában is gondolhatsz erre a bájos és szeretnivaló motívumra. Nem is tudod, hol kezdd? Gyere el a Laurea Design üzletébe, ahol minden kérdésedre választ kapsz!

 

Laurea Design

Éljen az egyediség!

Talán még sosem volt akkora divatja az önkifejezésnek, mint manapság. Ne félj hát megmutatni, mit szeretsz igazán – úgy öltözködésben vagy frizurában, mint az otthonodban. Ne tarts a színektől, különleges formáktól, egyedi bútoroktól! Az Omega Mőbel Bútorházban valóra váltják a legmerészebb álmaidat is.

 

Omega Mőbel

 

Engedd be a tavaszt!

Egy kis napfényre, üdeségre vágysz? Van egy sötétebb sarok, amit teljesen átalakítanál? Akkor keresd Majidi Tapéta Satin Flowers katalógusát, ami a természet és a vidék színeit hozza el a te otthonodba is!

 

Majidi Tapéta

 

Ne feledkezz meg a konyhádról sem!

Akár teljesen újjávarázsolnád a helyiséget, akár néhány simításra vagy a tökéletes konyhától, egy biztos: a tárolásra, rendszerezésre nem árt nagyobb gondot fordítani! Az Uniqitchenben mindent megtalálsz, amire szükséged lehet ahhoz, hogy a tavaszi nagytakarítás után rend és rendszer költözzön a konyhádba is.

 

Uniqitchen

 

Készülj a nyárra

Már az év legforróbb napjaira készülsz? Ha jacuzzit vagy medencét szeretnél csináltatni, vagy épp nem tudsz dönteni, melyik legyen, akkor most érdemes informálódni és megvalósítani ezt az álmodat. Térj be a Monaco Spa-ba, ahol villámgyorsan kaphatsz szakszerű segítséget.

 

Monaco Spa

 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.