Skip to main content

Augusztusra végre beköszöntött az igazi nyár, és vele együtt a kánikula. Ilyenkor ruhát sem szívesen veszünk fel, de a nehéz ételeket se igazán kívánjuk. Ugye Te is így vagy ezzel? Íme néhány frissítő étel recept, amivel még a bikini bodydat is megtarthatod!

  1. Gyümölcs zöldséggel?

A magas C-vitamin tartalommal bíró és zsírbontó hatással rendelkező, grapefruit már önmagában fogyasztva is rendkívül egészséges és frissítő a nagy melegben. Most azonban párosítsd avokádóval és zöldsalátával! Talán elsőre furcsának hangozhat, de próbáld ki, és élvezd a nagyszerű ízét és jótékony hatását.

  1. Hús helyett, hal

Ha egy kicsivel tartalmasabb salátára vágysz, válaszd a tonhalat! A nagy kánikulában a hal tökéletesen helyettesíti a húst. Turbózd fel egy kis csicseriborsóval és kapribogyóval, hogy még különlegesebb legyen az étel. Ha az olajos tonhal konzervet választod, a doboz egész tartalmát használd fel a salátába! Hisz egy kevés citrom levével és az olajjal meg is van a dressing.

Még hogy a saláta nem lehet finom és változatos, ugye? Ezek a saláta receptek könnyen elkészíthetőek, és a nap bármely szakában fogyaszthatóak.

Látogass el a Fashion Trend Center földszintjén lévő Fashion Bistro-ba és állítsd össze ízlésed szerint a salátádat!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.