Skip to main content
Blog

Fontos változás, amiről sokan máig nem tudnak

By 2020-04-09No Comments

Már három éve, hogy vásárlói körét bővítette, és új nevet is kapott a fővárosi régió egyik legkülönlegesebb bevásárlóközpontja, a Fashion Trend Center.

 

Ha hallottál már a Trend2-ről, illetve arról, milyen egyedi, különleges holmikat lehet ott vásárolni, akkor van egy tippünk számodra: Fashion Trend Center néven keresd. Ugyanis a bevásárlóközpont egy ideje már ezen az új néven folytatja működését – bár sokan még mindig a régi nevet, a Trend2-t emlegetik.

 

Sőt, hogy ne csak a nagykereskedők juthassanak hozzá az ott kapható termékekhez, gondoltak egy merészet, és a földszinti üzleteket megnyitották a többi vásárló előtt is, tehát bárki vásárolhat. Ha itt vásárolsz, garantáltan nem jönnek szembe olyan termékek, amelyeket a belvárosi bevásárlóközpontokban találsz!

 

Itt egyedi, szuper minőségű holmikkal teheted még különlegesebbé a megjelenésedet, és még a pénztárcádba sem feltétlenül kell túl mélyen belenyúlnod. A termékkínálat hetente frissül, szóval a földszinti több mint 60 üzletben biztos, hogy te is megtalálod, amit keresel!

 

A bevásárlóközpont a jelenlegi helyzetre való tekintettel zárva tart, de reméljük, április 11 után ismét megnyithatja majd kapuit a divat szerelmesei előtt.

 

A pontos címet, elérhetőséget és nyitva tartást itt találod: https://fashiontrendcenter.hu/kapcsolat/

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.