Skip to main content

Focista barátnőnek vagy feleségnek lenni igazi kiváltság lehet. Főleg ha az illető nem más, mint Cristiano Ronaldo. Igen, Georgina Rodriguez a híres futballsztár barátnője, akivel nemrég született meg első közös gyermekük. Természetesen most nem a szerelmi életükről fogunk írni, hanem sokkal jobban érdekel minket az egykori modell stílusa, hogy hogyan is öltözködik egy focista barátnő.

Most hoztunk egy outfitet, melyet Te is könnyen leutánozhatsz, hogy egy kicsit Georgina Rodriguez bőrébe bújhass!

A képet elnézve, a focista barátnő tökéletesen követi az idei divatot. Egyszerű, trendi megjelenését a farmer és a fehér szín kombinálásával éri el. Teljesen hétköznapi stílust képvisel, melyet Te is bátran viselhetsz a mindennapokon. Lássuk, mit kell beszerezned!

A Georgina által viselt farmer együttest mi egy picit újragondoltuk, és a nadrág, illetve a kabát, gyöngyökkel feldobott változatát választottuk. A fehér felső lehet akár egy top vagy egy póló is, a hangsúly az általunk összeállított szetten, az oversize kabáton van.

B&P Moda

A szett utolsó darabja, ami az egész megjelenést igazán csajossá teszi, az a lábbeli. Egy csodás magassarkú szandál, csodás kék színben. És ahogy Oscar de la Renta mondaná: „Sétálj úgy, mintha három férfi sétálna mögötted”. Így talán Te is elnyered egy focista szívét!

B&P Moda

Ugye neked is elnyerte tetszésedet a híres focista barátnő outfitje? Akkor gyere el hozzánk és szerezd be a szükséges darabokat!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.