Skip to main content
Blog

Fesztivál kisokos: mit viselj és mit ne

Fesztivállázban ég az ország! A júniusi hónappal kezdetét vette a fesztiválszezon, melynek mi kifejezetten örülünk, hiszen belebújhatunk a jobbnál jobb fesztivál szettjeinkbe! Gyakorlott vagy kezdő fesztiválozóként Te is ennyire vártad, mint mi? Akkor figyelmesen olvasd el cikkünket, hiszen most megtudhatod, hogy mit viselj és mit ne ezen az eseményen!

A fesztiválokon szinte minden stílussal szembe találkozhatunk, így bátran mondhatjuk, hogy azt viselhetsz, amit csak szeretnél. Azonban mégis vannak olyan ruhadarabok, melyeket érdemes elkerülnöd! Ilyen például a szűk fazonú kisruha, a nagyon rövid farmershort vagy a szűk, pánt nélküli topp, melyek a nagy tombolásban nem túl praktikusak. Mondanunk se kell, hogy a magas sarkú cipődet most hagyd otthon. Helyette bújj gladiátor szandiba, bokacsizmába vagy egy menő sneakerbe. De a táskák terén is érdemes odafigyelned milyen fazont választasz, hiszen egy nagy válltáska nem túl kényelmes viselet. Válassz helyette egy övtáskát vagy hátizsákot.

És hogy akkor milyen fesztivál szettekbe érdemes bújnod? Tekintsd meg képgalériánkat és hangolódj velünk a koncertsorozatokra!

Te is mész idén fesztiválozni? Szuper, ugorj be hozzánk, hiszen útba esünk és vedd meg nálunk fesztivál szettedet! ;)

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.