Skip to main content
Blog

Férfi divat – Légy trendi mikor beköszönt a hideg

Nemcsak a hölgyek kiváltsága, hogy szuper minőségű, divatos holmikban várják a leghidegebb hónapokat – lássuk, a férfiakra milyen újdonságokkal gondoltak idén ősszel az üzletek.

 

  1. Az elegáns stílus kedvelőinek – Ha nemcsak munkád során, hanem a szabadidődben is az elegánsabb vonalat követed az öltözködésben, akkor van egy jó hírünk számodra: az üzletekben szebbnél szebb termékek közül válogathatsz idén ősszel. Új kabátot vásárolnál? Válassz egy klasszikus fazonú és színű – szürke, fekete vagy barna – szövetkabátot, amit kombinálhatsz egy szép, kötött sállal. Érdemes minőségi darabokra lecsapni, mert ezek több szezonon át is elkísérhetnek!

Balance

Balance

Balance

Balance

Extra tipp: akár egy kis vagányságot is vihetsz a dologba, ha egy cipzárral díszített darab mellett teszed le a voksod, vagy nem gombolsz be az új kabátodon szigorúan minden gombot.

 

  1. Városi vagányoknak – Ha inkább a laza stílust kedveled, számodra a szövetkabát valószínűleg szóba sem jöhet. Ne félj, nem is szeretnénk rábeszélni. Inkább azt javasoljuk, válassz egy hozzád legjobban illő pufikabátot – kísérletezz bátran az anyagokkal, színekkel, fazonokkal, kabáthosszakkal – nem fogod megbánni!

Deniz Paris

Deniz Paris

Deniz Paris

Deniz Paris

Extra tipp: idén menők a fényes hatású dzsekik és a színes, különösen a piros kabátok. Szóval ha bírod ezeket, itt az alkalom, hogy beszerezd az új kedvencedet!

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy beszerezz néhány új holmit a hidegebb hónapokra? Akkor látogass el a Fashion Trend Centerbe, ahol az üzletek egyre bővülő, szuper kínálatából válogathatsz!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.