Skip to main content
Blog

Férfi divat – így legyél stílusos télen

By 2020-01-23No Comments

A januárnak lassan vége, de a tél még kitart. Továbbra is érdemes tehát nézelődni a boltokban, főleg, mert a legszuperebb téli holmikat remek árakon szerezheted be a leárazásokon! Most a férfiaknak adunk néhány tippet, hogy télen is stílusosak lehessenek.

 

Csempéssz egy kis lazaságot a hétköznapokba – Ehhez remek választás lehet egy melegítőszett vagy egy kapucnis pulcsi is. Ne a bő szabású darabokat keresd, mert azokban slamposnak tűnhetsz, hanem inkább a testhez állóbb fazonú, egyszerű színösszeállítású szetteket.

 

Deniz Paris

 

Kell egy kabát – Melyik vagy te inkább: a klasszikus szövetkabátos srác, vagy a pufidzsekis, aki menő üzenettel is szolgál a világnak? Bármelyik stílust bírod jobban, a leárazásokon a lehető legjobb áron találhatod meg új kedvenc kabátodat.

 

Deniz Paris

 

Az elegancia örök divat – Válassz egy kiváló minőségű kötött pulcsit, amit egy szép inggel és farmerrel akár üzleti találkozón is viselhetsz. De ha ennél is elegánsabban öltöznél, akkor szerezz be néhány új zakót. Ne feketét viselj (hacsak nem kikötés), éljenek a színek!

Marco Renzo

 

 

Balance

 

Dobd fel a szürkeséget – Ha már a leghidegebb évszakban szinte mindenki feketébe, szürkébe, sötétkékbe öltözik, te tűnj ki közülük. Az élénk színeket, mintákat nem neked találták ki? Akkor legalább a sapkád, sálad legyen színes!

 

World Trend Fashion

 

Ha ihletet kaptál néhány új holmi beszerzéséhez, akkor jó, ha tudod, hogy a Fashion Trend Centerben is mindent megtalálsz, ami a stílusos megjelenéshez szükséges lehet. Ráadásul 2020-tól hétköznapokon és szombaton már este 7-ig shoppingolhatsz kedvedre!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.