Skip to main content
Blog

Fehérneműk, amiket minden nőnek be kell szerezni

Ha a tavaszi ruhatárfrissítéssel már jól haladsz, akkor ideje a fehérneműs fiókodat is felfrissíteni – adunk néhány ötletet, milyen csodákat érdemes már most beszerezned.

 

Csábíts csipkecsodákban – Egy igazi nő fehérneműi közül nem hiányozhatnak a mesés csipkedarabok. Ezekben te is szupervonzónak érezheted magad – akár a munkahelyeden, egy átlagos outfit alatt viseled őket, akár szexi szerkó van rajtad –, és bármit azonnal levehetsz a lábáról.

Angel Secret

 

Variáld a színeket – Ne elégedj meg a fekete-fehér szettekkel, újíts be néhány színes, mintás melltartót és bugyit is! Egy vörös együttes például szuper befektetés lehet.

Angel Secret

 

Kell egy (vagy több) body – Ha még nincs body-d, akkor itt az ideje beszerezni egyet: csinos és kényelmes viselet, szinte bármilyen alkalomra.

 

Éljen a kényelem – Azokról a napokról, alkalmakról se feledkezz meg, amikor inkább a praktikus, kényelmes viseletet részesíted előnyben: jöhet néhány új, sportos és hétköznapi kedvenc is a fehérneműs fiókodba! Válassz kiváló minőségű termékeket, amelyek hosszú évekig a kedvenceid lehetnek majd.

Angel Secret

 

Ha kedvet kaptál a vásárolgatáshoz, akkor gyere el a Fashion Trend Centerbe, ahol 2020-ban már hosszabb nyitvatartással várnak: hétköznapokon és szombaton este 7-ig shoppingolhatsz kedvedre! További infók: https://fashiontrendcenter.hu/uj-markak-uj-nyitvatartas/

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.