Skip to main content
Blog

Fashion Trend Center, az ezerarcú bevásárlóközpont

A Fashion Trend Center bevásárlóközpont lett, ahol továbbra is be tudsz vásárolni magánemberként és kereskedőként is. Emellett a fittségedért is tehetsz, a gasztronómiai élvezeteket is halmozhatod és az otthonodat is kicsinosíthatod.

 

Talán arra gondolsz, lehet néhány változás abban, ki vásárolhat a Fashion Trend Centerben. Gyorsan szeretnénk hát tisztázni a kérdést: továbbra is minden a régi nálunk, mindenkit szeretettel várunk!

 

Lakossági vásárlókat és kereskedőket is várunk

Jöhetsz hozzánk shoppingolni magánemberként, a földszinti üzletek egyre bővülő kínálattal várnak. Mi nem a plázákat másoljuk, hanem az egyediségre és a minőségre törekszünk. Itt mindent megtalálsz, ami a stílusos megjelenéshez kell, ráadásul a pénztárcádba sem kell túl mélyen belenyúlnod.

 

Az első emeleten pedig továbbra is azok vásárolhatnak, tölthetik fel a készleteiket, akik kereskedőként érkeznek hozzánk.

 

Alkalmanként szakmai kiállításoknak ad otthont a Fashion Trend Center.

Lakberendezés mindenkinek!

Ha pedig már beszerezted a legtrendibb holmikat, ne feledd, hogy otthonodat is kicsinosíthatod velünk! A földszinten találsz konyhastúdiót, de segítünk megteremteni a spa hangulatot, új tapétát választani vagy újjávarázsolni a nappalid.

Monaco Spa

 

Uniqitchen

 

Majidi Tapéta

 

Omega Mőbel

Ne feledd: kereskedőként a földszint és az emelet üzleteiben is tudsz vásárolni, magánszemélyként viszont csak a földszinti üzletekben.

 

Megéheztél a nagy shoppingolásban? Éttermeink széles ételválasztékkal várnak, a másodikon lévő Aromi olasz étterem ízei pedig egyenesen Itáliába repítenek! A pluszkalóriák miatt sem kell aggódnod, mert a BodyBox-ban és a Spider Falmászó klubban mindent megtehetsz az álomalakodért.

Aromi Olasz Étterem és Pizzéria

Spider Falmászó Klub

Egy kis Fashion-történelem

Talán emlékszel, hogy korábban Trend2 volt a bevásárlóközpontunk neve, melynek vezetése 2017 tavaszán döntött úgy, hogy zöld utat adnak mindenkinek, aki szeretné itt felfrissíteni a ruhatárát. Szóval már több mint 5 éve adott a lehetőség, hogy akár divatimádó magánemberként is felfedezd a földszinti több mint 60 üzlet bármelyikében a szép, trendi, kiváló minőségű holmikat, és saját igényeid szerint formáld a megjelenésed.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.