Skip to main content
Főoldal

Fashion Trend Center – Az ezerarcú bevásárlóközpont

Ezerarcú, mert…

…mert sokféle üzlet található itt. – Kedvükre shoppingolhatnak a divat szerelmesei, felfrissíthetik otthonukat a legújabb lakberendezési trendek rajongói, de a gasztronómiai élvezetek, az egészséges életmód- és a sportimádók is megtalálhatják, amire igazán vágynak.

…mert ugyanúgy felfrissítheted a ruhatárad alacsony büdzséből, mint márkásabb holmikkal. – Ha szűkös a keret, akkor sem kell lemondanod a vásárlás élményéről. A Fashion Trend Centerben ugyanis már néhány ezer forintból felturbózhatod a megjelenésed. De persze, ha szeretnéd, akkor akár világmárkákból is felöltözhetsz, tetőtől talpig.

…mert nálunk esküvőre, alkalomra, randira, hétköznapokra is mindent megtalálsz. – Legyen szó egy sportcipőről a hétköznapokra vagy a menyasszonyi ruhádról, a Fashion Trend Center hetente megújuló termékválasztékában biztosan megtalálod, amit keresel!

…mert kis- és nagyker is vagyunk. – Igaz, az első emelet a kereskedőké, hiszen ott található a nagyker részlegünk, de a földszinti üzletekben és a fenti étteremben mindenki kedvére vásárolhat.

…mert minden korosztály és stílus helyet kap nálunk. – Legyél gyerek vagy örök fiatal, nullától 99 éves korig szinte biztos, hogy a Fashion Trend Center óriási termékválasztékában megtalálod a stílusodhoz illő holmikat és szolgáltatásokat.

…mert kutyabarát hely vagyunk. – Hozd magaddal kiskedvencedet is nyugodtan. Nekünk ők szinte családtag.

…mert ingyenes nálunk a parkolás. – Tágas parkoló várja a földszintre és az emeletre érkező vendégeinket is, ráadásul ingyen. Ha kedved tartja, itt tartózkodásod alatt autódat még a kozmetikába is beadhatod.

Nem hiszed? Járj utána! Gyere el hozzánk a Fashion Trend Centerbe, és ismerd meg ezerarcú bevásárlóközpontunk kínálatát. Várunk szeretettel!

Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.

Megközelíthetőség BKV-val: 88A, 188E busz

Nyitvatartás*:
Hétfő-Szombat: 9:00-18:00
Vasárnap: 08:00-14:00
* Egyes üzletek nyitvatartása ettől eltérhet. A változtatás jogát fenntartjuk.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.