Skip to main content
Blog

Ezekkel lepd meg csemetédet Gyereknap alkalmából

By 2019-05-23No Comments

A Te gyermeked is izgatottan várja május utolsó vasárnapját? Tedd feledhetetlenné számára az idei Gyereknapot is, és lepd meg valami igazán különleges ajándékkal! Ha még nincs ajándékötleted, olvass tovább, inspirálódj, és szerezd be most kedvezményesen a Fashion Trend Center-ben!

Rögtön az első ajándékötletünk egy olyan játék, mely nem csak szórakozást biztosít gyermeked számára, de nagyban hozzájárul a készségfejlesztéséhez is! Ugyanis az építőkocka remekül fejleszti a gyerekeket. Ilyen a kicsi, könnyen összeilleszthető kockákból álló Lego is, mely egyszerre fejleszti a gyerek kézügyességét, és kreativitását is. Azonban kortól függetlenül, bárki „játszhat” vele, így a közös építkezés remek családi program is lehet.

Gyerekajándék

A következő gyereknapi ajándékötletünket, ha Te nem is, gyermeked garantáltan ismeri. Ez pedig nem más, mint a Slime nevű játék. Ezzel a ragacsos, nyúlós csodával biztosan örömöt tudsz szerezni számára Gyereknap alkalmából. Természetesen, csak ha még nincs otthon…

Gyerekajándék

Melyik kislány ne örülne egy újabb csili-vili rucinak, gyöngyös hajpántnak vagy más egyéb csajos kiegészítőnek? Ajándékozd meg vele lányodat, hogy ő legyen a legszebb hercegnő a divatos, habos-babos ruhájában!

Ariella

Figyelem az alábbi ajándékötletünket kizárólag divatmániás kisfiúknak ajánljuk! Hiszen nem csak a lányoknak jár a divatos ruha. Ha kisfiadnak is szeretnél valami igazán elegáns öltözéket, melyet egy közelgő esküvőn vagy esetleg ballagáson is viselhet, vásárolj számára egy ilyen összeállítást! Nagyon elegáns lesz benne, mellyel minden kislány szívét elnyeri majd.

Pippi by Papp Ildi

 

Vásárolj most hétvégén (május 24-26.) kedvezménnyel a Fashion Trend Center gyermek üzleteiben! Kattints a részletekért:

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.