Skip to main content

A nap, mikor rózsaszínködbe borul minden, a nap, mikor romantika és szerelmes párok lepik el az utcákat. Elérkezett a szerelmesek napja, a Valentin-nap 2019!

Randizni készültök, és nem tudod, mit vegyél fel? Most mutatunk néhány igazán romantikus szettet, amivel le tudod nyűgözni a párodat.

A dögös piros

A Valentin-nap 2019-ben sem nélkülözheti a piros színt, hiszen ez a romantika színe. Ráadásul tudtad, hogy a piros ruhát viselő nőket a férfiak vonzóbbnak találják? Éppen ezért mi is most egy igazán dögös, mégis visszafogott ruhát ajánlunk figyelmedbe. Testhez simuló fazonjának köszönhetően, ez a ruha szépen kiemeli az alakodat. A nyak és vállrészét díszítő fodrok és áttetsző anyag teszi igazán egyedivé és romantikussá ezt a darabot, mely egy elegáns vacsora randira tökéletes választás.

 

Extasy by Fredo

 

Az örök klasszikus

Ha romantikus outfitről beszélünk, a csipke az, amit nem szabad kihagynunk. Neked is nagy kedvenced ez az anyag? Akkor az alábbi kis fekete ruhát neked tervezték! Nekünk szerelem volt első látásra, hiszen amellett, hogy nagyon elegáns, romantikus és csinos, igazán különleges fazonnal rendelkezik. De ne feledkezz meg a Valentin-nap 2019 színéről sem! Helyezz piros övet a derekadra és válassz piros kistáskát hozzá!

 

Reddor

 

Az elegancián túl

Pároddal nem viszitek túlzásba a Valentin-napot 2019-ben, és csak egy laza mozizást vagy egy kis borozgatást terveztek? Erre is van egy remek outfit tippünk! Természetesen pirosban. Az ilyen randikra laza darabokat ajánlunk, a fent említett extra elegáns ruhákkal szemben. Mit szólsz például ehhez a vagány szetthez?

 

Dress Bar Women

 

Nem csak Valentin-napra, de akármelyik randidon tuti sikerrel járhatsz egyedi ruháinkban! Látogass el hozzánk a hét bármely napján!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.