Skip to main content
Blog

Ezek lesznek 2020 nyarának legtrendibb táskái

Melyik lesz a kedvenced?

 

Ezen a nyáron nem az óriási „pakolós” táskák fognak hódítani, inkább a kisebb, praktikus és különleges darabok. Adunk egy kis ízelítőt a legszuperebb táskatrendekből.

 

A legmenőbb minták – Ha nyár, akkor virág- és levélminta! Keresd bátran a színes táskák mellett a lézervágott darabokat is, és viseld akár egyszínű, akár csíkos nyári ruhával.

 

Lili Bags

 

Klasszikus kék – Az idei év színe a klasszikus kék, naná, hogy ez a nyár táskadivatjában is visszaköszön.

Lili Bags

 

Szürkület – Ne félj a szürkétől, az idei nyár legszuperebb táskáit kicsit sem teszi unalmassá ez a szín! Sőt, épp ellenkezőleg: ezek annyira izgalmasak, hogy akár egy egyszínű szürke ruhával is viselheted őket.

Lili Bags

 

Élénk színek – Bárhol, bármikor feldobja a megjelenésedet egy szép élénk, például korallszínű vagy narancssárga táska. Akkor is jó választás lehet, ha egyébként az öltözködésben a visszafogott színeket kedveled.

Lili Bags

 

Klasszikus, kicsit másképp – Ha a monokróm szerelmese vagy, akkor nyárra feltétlen újíts be egy fehér táskát. A szín klasszikus, a formákkal viszont kísérletezz bátran!

Lili Bags

 

Ha megtetszett összeállításunk, akkor irány a Fashion Trend Center, ahol hétköznapokon és szombaton már este 7-ig vásárolgathatsz kedvedre. A nyitvatartásról itt olvashatsz részletesebben: https://fashiontrendcenter.hu/uj-markak-uj-nyitvatartas/

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.