Skip to main content
Blog

Ezek 2020 nyarának legszebb fürdőruhái

Neked melyik lesz a kedvenced az idei nyári szezon legszuperebb fürdőruhái közül?

 

A strandok már nyitva vannak, és lassan az igazi nyár is megérkezik. Ideje újra elővenni a fürdőruhákat, vagy ha a tavalyi már nem jó, akkor beszerezni egy (vagy több) új kedvencet.

 

Már mutatjuk is, melyek lesznek az idei nyár legszebb fürdőruhái, ezek közt te is biztosan megtalálod az alakodnak és a stílusodnak megfelelőt!

 

  1. Az egyszínű sem unalmas – ha egy visszafogottabb színt választasz, mint például a szürke vagy a fekete, úgy még elegánsabb leszel. Ha viszont élénk színű bikinibe bújsz, az a vidám és szexi összhatást erősíti majd. A nyár egyik slágerszíne a korall, viseld bátran a strandon is!

Angel Secret

  1. A pöttyös az új favorit – Hát nem imádnivalóak a pöttyös cuccok? Ha te is szereted ezt a mintát, szerezz be egy pöttyös fürdőrucit. Lehet bikini vagy klasszikus fazonú fürdőruha, a lényeg, hogy az alakodnak megfelelőt válassz.

Angel Secret

  1. Levélminták – A nyár slágerei a levélmintás holmik, miért ne lehetne ilyen a fürdőruhád is?

Angel Secret

  1. Fagyizzunk – Öltözz bátran fagyiszínekbe – legyen szó akár bikiniről, akár egy szép strandruháról, ezeket a bájos árnyalatokat imádni fogod!

Angel Secret

 

A nyitva tartásról és az egyes üzletek különleges kedvezményeiről itt találsz több infót: https://fashiontrendcenter.hu/ujranyitottunk/

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.