Skip to main content
Blog

Ez az ősz legtrendibb hajszíne!

Beköszöntött az ősz. Ezzel pedig nem csak a természet, de a ruhatárunk is a barna és a sárga szín árnyalatait ölti magára. Na de mi a helyzet az őszi hajtrenddel? Melyik az a hajszín, mely idén ősszel tarolni fog? Görgess lejjebb, és kiderül!

Az őszi hajtrend idén a barna és a vörös hajú hölgyeknek kedvez. Azonban ha szőke hajúként, épp drasztikus változtatásra készülsz, az idei év legtrendibb hajszíne mellett dönts! És hogy melyik az? A vörös szín újragondolása, azaz a „fűszeres gyömbér” vagy „spicy ginger” árnyalat. Mint ahogy minden más hajszínnek, ennek is több változata létezik. Valamelyikben inkább a vörös, míg a másikban a barna szín, ami dominánsabb.

 

És mi a helyzet az átmenettel? Nos, a spicy ginger-nek is létezik csodás ombre vagy melírozott fajtája! Így ha valami igazán egyedi, és üde hajviseletre vágysz, kérd ezen változatok egyikét fodrászodtól!

 

És ami a legjobb az idei őszi hajtrendben, hogy mindenkinek jól áll! Itt az ideje a változásra, próbáld ki Te is! Gyere el a földszinten található Beauty Trend Fodrászatba és bízd magad profikra! ;)

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.