Skip to main content
Blog

Ez az apróság eldöntheti, milyen lesz a napod

Erre ügyelj, hogy jól induljon a napod.

 

Otthonról dolgozol, vagy szabadnapod van? Akkor pörgesd végig a fejedben a következő két kisfilmet a reggeli készülődésről. A kérdés: melyiktől hogy érzed magad?

 

Az első: kinyitod a szekrényed, előkapod a kinyúlt macinacid és találomra és pólót, majd ezekben ledobod magad a kanapéra. A második: előveszel egy kényelmes, de szép és csinos szettet, amiben elégedetten veszed magad szemügyre a tükörben, majd hozzálátsz a teendőidhez.

Fotel: Omega Mőbel Melegítő: TR Moda, Cipő: CCC

 

Angel Secret

Mondanunk sem kell, melyik verziótól indul pozitívabban a napod, ugye? A hangulatunkra bizony elég nagy hatással van, hogy csinos-e az otthonra választott, egyébként szuperkényelmes ruhánk. Mert nekünk, csajoknak egyszerűen kell az, hogy ne csak praktikus legyen, amit magunkra kapunk, hanem azért nőknek is érezhessük benne magunkat. És ha tükörbe nézünk, a kedvünk is mindjárt jobb lesz.

Kanapé: Omega Mőbel Melegítő: TR Moda, Cipő: CCC

A jókedv, a pozitivitás pedig nemcsak egy-egy adott napodat hatja át, hanem abban is segíthet, hogy hosszabb távon is optimistábban állj a dolgokhoz, és az esetleg bekövetkező váratlan nehézségeket is könnyebben viseld.

 

És nem igaz, hogy a pozitív gondolkodásra születni kell! Te magad is nap mint nap tehetsz azért, hogy derűsebben lásd a világot – lehet, hogy csak egy csinosabb otthoni melegítőszett, vagy egy kis shopping hiányzik, hogy megadja neked a kezdőlökést ehhez.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.