Skip to main content
Blog

Ez a stresszoldás egyik leghatékonyabb módja – sportolj te is rendszeresen!

By 2022-02-03No Comments

Mostanában te is úgy érzed, hogy stresszesebb az élet? Szeretnéd félretenni a napi kihívásokat, problémákat legalább egy kis időre? Akkor rajta, sportolj egy kicsit! Egészséged és alakod mellett a lelkednek is jót teszel vele.

 

Biztosan te is számtalanszor olvastad, hallottad már, hogy a rendszeres sportnak mennyi jó hatása lehet az egészségedre nézve. Azt pedig, hogy az alakodra hogyan hat, szintén tapasztalhattad.

 

Stresszoldásra viszont eddig talán még nem vetetted be a mozgást, pedig valóságos csodaszer lehet – a feszültséggel teli napokon olyan, mintha egy olyan töltőre tennéd magad, ami már 45 perc, vagy egy óra alatt újratölt pozitív energiákkal!

 

Hogyan segíti a sport a stresszoldást?

A mozgás boldogsághormonokat termel, ami segít abban, hogy jobb legyen a közérzeted, nőjön az önbizalmad és javuljon az önértékelésed. Ha pedig ez bekövetkezik, a téged érő stresszhatásokat is könnyebben le tudod küzdeni.

 

Stressz ellen mozgás, próbáld ki te is!

Te is tapasztaltad már, hogy egy jógaóra ellazít, egy pörgős csoportos óra vagy egy jó kis túrázás feltölt, falmászás közben pedig teljesen elfeledkezel a hétköznapi problémákról, mert csak a mászásra figyelsz?

 

Ha még nem próbáltad, de épp most adtunk egy jó ötletet, akkor gyere el a Fashion Trend Centerbe, ahol a Spider Falmászó Központban te is kipróbálhatod a falmászást.

Spider Falmászó Klub

Ez mégsem a te világod? Akkor se aggódj, a Spiderben számos más mozgásformából választhatsz!

 

Edzés után pedig egy kis shoppingolással és egy finom olasz desszerttel is bebiztosíthatod a hatékony stresszoldást.

tiramius panna cotta és profiterol

Aromi Olasz Étterem és Pizzéria

 

 

Főkép: Priscilla Du Preez, Unsplash
Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.