Skip to main content
Blog

Ez a legjobb módja, hogy otthon lefoglald a gyereket

Mi mással telhetne jobban az idő, mint játékkal? Ehhez adunk most néhány szuper társasjáték-ötletet.

 

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de szerintünk a mostani bezártságban egyre keményebb dió szülőnek lenni. A gyerekekkel a napi szinten tanulunk, emellett folyton új játékokat is ki kell találnunk, hogy valamilyen szinten lefoglaljuk őket. De ez még akkor is nehéz, ha rengeteg időt-energiát teszel ebbe bele, hiszen napi szinten sokkal kevesebb inger éri őket, mint amit megszoktak. Na és persze nagyon hiányoznak nekik a barátaik!

 

Mit tehetsz, hogy mégis lekösd az ovis, kisiskolás vagy kamasz gyerkőcödet, anélkül, hogy tabletet vagy más kütyüt adnál a kezébe? A megoldás a játék, méghozzá a társasjáték – segítünk megtalálni a nektek legmegfelelőbbet!

 

Mivel kösd le az ovisokat, kisiskolásokat?

 

Ha készségfejlesztő játékot keresel, akkor a kicsik kedvencei, Bogyó és Babóca siethetnek segítségedre – méghozzá egy izgalmas, lendületes társasjáték formájában, ami az óvodások kedvence lesz.

Ha stratégiai társasjáték lenne a nyerő, akkor a kisiskolás fiúknak a Bang lesz a kedvence, a Mókás Majmokat viszont a kislányok is imádni fogják.

Sokáig szeretnéd lekötni a csöppségeket? Undi Gusztival és a Bukfencező Minyonokkal  jó ideig elfoglalhatják magukat.

 

Mivel kösd le a nagyobbakat?  

 

Ha Harry Potter-rajongó kiskamaszokról van szó, ők imádni fogják a Roxforti csata című társast, és ha kedvet kapnak a varázsláshoz, ez a 100 trükköt tartalmazó varázsdoboz lehet az új kedvencük.

Persze nem kell rögtön varázspálcát ragadni, ha valakinek máshoz lenne kedve: a 7 csoda https://gyerekajandek.hu/termek/7-csoda-tarsasjatek/ vagy egy komolyabb puzzle https://gyerekajandek.hu/termek/lovas-puzzle-1000-db-os-panorama-vagtazo-feher-lovak/ is sokáig gondoskodhat a nagyobbak kellemes időtöltéséről.

 

 

Együtt a család

 

Elhisszük, ha néha már mindenki az agyadra megy, de nézzük a dolgok jó oldalát: végre együtt van az egész család. Érdemes ezt az időszakot kihasználni, és annyi minőségi időt együtt tölteni, amennyit csak tudtok!

 

A társasozás erre is szuper lehetőség! Az Activity nagyobbakkal és kicsikkel is lehetőséget ad a kreatív játékra és a sok nevetésre.

 

Inkább valami mást próbálnátok ki? A Köpködő alpaka garantáltan nagy nevetéssel tölti majd meg a nappalitokat!

 

Ha a fentiek közül már több megvan nektek otthon, vagy úgy érzed, megnéznél még néhány lehetőséget, mielőtt új társasjátékot vennél a gyerekeknek vagy a családnak, akkor a Gyerekajándék webshopjában is tudsz nézelődni. Elérhetőségeik: https://fashiontrendcenter.hu/uzletek/gyerekajandek/

A kiválasztott új kedvencekért pedig sehová sem kell menned, ugyanis házhoz is rendelheted őket.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.