Skip to main content

Hamarosan itt a nyár, amivel az esküvői szezon is lassan kezdetét veszi. Kézbe kapva a meghívót egy rokon, barát vagy ismerős menyegzőjére, talán az első dolog, ami eszedbe jut, hogy mit vegyél fel. Most azonban megkönnyítjük a dolgodat! Olvasd el cikkünket, és meríts ihletet, hogy mit viselj vendégként vagy épp örömanyaként a nagy napon!

Nagy izgalommal jár az esküvőn örömanyaként részt venni, így a megfelelő ruha kiválasztása is ugyanolyan fontos lehet, mint a menyasszonynak. A Nude üzletében viszont az örömanya ruhák széles választéka áll rendelkezésedre, így biztos megtalálod a számodra megfelelőt. Mit szólsz például ehhez a fiatalos, rózsaszín egyberuhához? Szerintünk tökéletes választás, hisz az egyszerű vonalát, a buggyos ujja fantasztikusan feldobja. Megtartva nőies, letisztult hatását, párosítsd világos, krémszínű kiegészítőkkel!

Nude

Ahogy előző cikkeinkben már megírtuk, a virágminta és a csipke idén kiemelt szerepet játszik a divatban. Igazi romantikus darabok, így kifejezetten esküvői viseletnek számítanak. Azonban szerintünk akár örömanya ruhákként is megállják a helyüket. Te melyikre szavazol?

Nude

Ha nem szívesen hordasz szoknyát, hanem a nadrágot részesíted inkább előnyben, akkor sincs probléma, hisz ezzel a ruhadarabbal is lehetsz elegáns. Anyagát tekintve, mondani se kell, kerüld a farmert és a pamutot. Erre az alkalomra a szövet, a selyem vagy a vászon a megfelelő. Viseld élénk színben, egy fodros felsővel és egy tűsarkúval kiegészítve és máris megvan a trendi, alkalmi megjelenés.

Nude

Végül, az egyetlen és legfontosabb szabály, ha az esküvőn nem Te vagy a menyasszony, hogy ne vegyél fel fehér ruhát! Ezen kívül a stílusodnak megfelelően szinte bármit viselhetsz, természetesen az elegancia jegyében.

A Fashion Trend Center-ben található Nude üzletben pedig garantáltan megtalálod a hozzád illőt.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.