Skip to main content
Blog

Engedd be a tavaszt az otthonodba – 3 szuper tipp

Lassan ideér végre az igazi tavasz – most adunk is néhány tippet, hogyan tudod az otthonodba is még inkább beengedni, néhány lakberendezési praktikával.

 

  1. Tavaszi luxus a hálóban – Engedd be a tavasz legszebb, legbarátságosabb pasztell árnyalatait a hálódba! Ha egy-két ilyen színt használva rendezed be a hálót, az eleganciát és luxusérzetet nyújt majd számodra.

Omega Mőbel Kft

  1. Az ég kékje a kanapén – Ki ne szeretné egész évben látni a tavaszi ég kékjét? Ha te is rajongsz az ötletért, jó hír számodra, hogy már ebben az árnyalatban is találsz bútorokat, például kanapét.

Omega Mőbel Kft

  1. Virágok a falon – Ha azt szeretnéd, hogy a lakásod egy kis szeglete évekre tavaszi virágos rétté változzon, arra is van egy tippünk: szerezz be egy szépséges, virágos tapétát, és dekoráld vele az egyik falfelületet. Vigyázz, ne vidd túlzásba!

Majidi Tapéta

 

Kedvet kaptál, hogy felfrissítsd egy kicsit az otthonod a téli szürkeség után? Akkor gyere el a Fashion Trend Centerbe – inspirálódj tovább és shoppingolj a kedved és stílusod szerint a Majidi Tapéta és az Omega Mőbel üzleteiben!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.