Skip to main content
Blog

Dolce Vita! Fedezd fel az őszi Olasz trendeket!

„Itt van az ősz, itt van újra…”

Mi már nagyon vártuk ezt az időszakot, hiszen a ruhadivat ilyenkor rengeteg lehetőséget kínál számunkra. Csizmák, harisnyák, kiskabátok… melyeket számtalan módon variálhatsz. De hogy mi is lesz idén a trend? Számunkra az olasz divat az iránymutató!

Állati darabok

Az olasz divat főként a mintákról híres. Így idén legyen az párduc- vagy leopárdminta, vagy akár zebracsíkos, bármelyiket is válaszd, mindenféleképpen divatos leszel. Nagy örömünkre ugyanis az állatminták újra hódítanak! Mit szólsz például ehhez a csodás ruhához? Magassarkúval viselve, igazán vagány, de egyben nagyon nőies megjelenést kölcsönöz majd számodra.

Bújj bőrbe!

Ugye számodra se telhet el az ősz 2018-ban bőr anyag viselete nélkül? Most azonban a megszokott bőrkabát helyett, a nadrágra terelődik a figyelem. Ez az időszak ugyanis a legideálisabb arra, hogy ebben a darabban hódíts. Párosítsd magassarkú szandállal és az ősz kedvenc színárnyalataival!

A bőrnadrág azonban sportos viselet is lehet. Lapos cipővel felvéve egyből más stílust képvisel. Dobj fel hozzá a hátadra egy menő hátitáskát, és indulhat is a nap!

Találd meg az olasz divat ihlette darabokat a Fashion Trend Center földszintjén lévő üzletekben. 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.