Skip to main content
Blog

Csatlakozz adventi játékunkhoz, és nyerj minden nap!

Nyiss ki minden nap egy új ablakot adventi naptárunkon, és nyerd meg, amit ott találsz!

 

Imádod az egyedi ajándékokat, különleges meglepetéseket, a kincsekre találás izgalmát? Akkor adventi játékunk Neked szól! Kövess minket közösségi média oldalainkon, és legyen a tied december 1 és 24 közt a napi ajándék az adventi naptárunkból. Ha szerencsés vagy, akár több szuper meglepetést is a fa alá tehetsz, szeretteidnek vagy magadnak.

Adventi játékunk során minden nap kinyithatsz egy újabb ablakot adventi naptárunkon, ami szuper meglepetéseket rejt! Mi ezzel szeretnénk nektek kedveskedni és megköszönni, hogy egész évben velünk voltatok.

 

Hogyan vehetsz részt adventi játékunkban?

 

Ahhoz, hogy bebiztosítsd részvételed adventi játékunkban, nincs más dolgod, csak kövess be minket Facebookon és Instagramon. Érdemes mindkét helyen, mert így megduplázhatod esélyeidet a játékban!

 

Ha már követsz minket, csak dőlj hátra, és szurkolj, hiszen december 1-től 24-ig minden nap 11 órakor kisorsoljuk az adventi naptár aznapi ablakában szereplő értékes nyereményt, amit üzleteink ajánlottak fel.

Nyertél? Szuper, gratulálunk! Gyere el hozzánk a Fashion Trend Centerbe és vedd át az ajándékod – fontos infó, hogy a nyereményeket csak személyesen lehet átvenni.

 

Elkerült a szerencse, vagy épp nem bíznád a sorsra, hogy megnyered-e, ami még hiányzik a fa alól? Akkor sincs semmi vész: nézz körül üzleteink egyedi, márkás, de pénztárcabarát kínálatában, és szerezz be mindent egy helyen, amire a szeretteid vágynak. Na és persze magadról se feledkezz meg, ugyanis karácsonykor magunkat is ér megajándékozni!

 

Részletek: https://fashiontrendcenter.hu/adventi-naptar/

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.