Skip to main content
Blog

Business look 50 felett

50 felett Te is nehézségekbe ütközöl, ha öltözködésről van szó? Korábbi cikkünkben már bemutattuk, hogyan öltözködhetsz Színesen 50 felett! De mi a helyzet az üzleti élettel? Mi a megfelelő business look ebben a korban? Görgess lejjebb, és megtudhatod! Most ugyanis hoztunk néhány outfit tippet, melyeket Te is imádni fogsz!

A business look egyik legalapvetőbb szabálya, a szoknya hossza. Ez ugyanis, nem érhet túlságosan a térd fölé vagy combközépig. A megfelelő a térdig érő vagy akár az ennél hosszabb fazonú darab.

Edyna Modell

 

És hogy mit viselj a szoknya felé? Mi az alábbi elegáns felsőket ajánljuk, melyek kifinomultságukkal teszik tökéletessé megjelenésedet. Fazonjuk visszafogottságot és eleganciát sugároz, melyek a business look alapjai. A nagy gombok és a háromnegyedes ujjhossz teszik igazán különlegessé őket, enyhén karcsúsított szabásának köszönhetően, pedig szép derekat varázsol számodra.

Edyna Modell

 

A kétrészes szett mellett, azonban nyugodtan viselhetsz egyberuhát is, itt is megtartva azt a bizonyos szoknyahosszt. Business look esetén, felejtsd el a pántos ruhákat, helyettük a rövid vagy a hosszú ujjú darabokat válaszd. Ne gondold túl! Az üzleti élet ugyanis, az egyszerű, de nagyszerű elvét követi, ha az öltözködésről van szó. Így tehát, a színes, mintás ruháidat hagyd meg az utcára.

Nude

 

A szeptemberi hónapba lépve, hamarosan a hidegebb, őszies időket is köszönthetjük. Készülj fel, és kisruhádhoz szerezz be egy megfelelő kiskabátot is!

Edyna Modell

 

Földszinti üzleteinkben minden korosztály megtalálja a hétköznapi és business élethez illő öltözetet! 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.