Skip to main content

A tél egyik elengedhetetlen ruhadarabja a kabát. Ugye Te is szeretnél stílusos maradni még a hóesésben is? Most megmutatjuk milyen újdonságokkal lepett meg minket a 2019-es év a télikabátok terén!

A kabátdivat 2019 egyik meghatározó darabja a steppelt anyagból készült télikabát. Ha egyediségre vágysz, akkor ezt a ruhadarabot neked találták ki! Az idei év egyik legmenőbb színe a szürke, így a jól bevált fekete helyett, érdemes ezt választanod. Hosszított fazonjának köszönhetően pedig a derekad se fog fázni.

Manon

Ugye milyen jó a kanapén bekuckózva a kedvenc pihe-puha plédeddel? Most képzeld el ezt a melegséget és puhaságot az utcán! Hiszen a kabátdivat 2019-ben elhozta számodra azt a darabot, mellyel ezt az érzetet a kinti hidegben is élvezheted! Ez pedig nem más, mint a plüss kabát, mely divatos, és nagyon meleg.

Futureal

A legelegánsabb kabátdivat 2019-ben a megkötős, hosszított fazonú darab. Egyedi nyakrészének köszönhetően, a képen bemutatott kabáthoz még a megfelelő sálat se kell kiválasztanod, hiszen a szőrme a nyakadat is megvédi majd a hidegtől. Mint egy köntöst, csak magadra kapod, és a derekánál megkötöd. Ez a megkötő pedig karcsúsít, és rendkívül jól kiemeli a derekadat.

Reddor

 

Az igazán nagy havazások és hidegek még csak most jönnek, nem árt felkészülni rá, ahogy mindig: STÍLUSOSAN! Üzleteink minden nap egyedi kínálattal várnak!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.