Skip to main content
Blog

Apró trükk, ami azonnal magabiztosabbá tesz

Teljen bárhogy is egy átlagos napod, biztosan neked is jól jön egy kis extra magabiztosság. És a jó hír, hogy erre egyszerűbben szert tehetsz, mint gondolnád.

 

Van egy találós kérdésünk számodra. Mi az? Csak reggel és este látod, legfeljebb a párodnak mutatod, randi előtt a szexibbet választod, ebben nőiességed mindig megcsillogtatod. Ugye, nem is volt nehéz kitalálni, hogy a fehérneműről van szó.

 

Ezek a darabok minden nő fiókjában ott lapulnak, és ahogy a fenti találós kérdésben is szerepelt, többségünk csak randira választja a szebbeket, dögösebbeket – az unalmas hétköznapokon beérjük a kicsit kopottabb, otthoni viselettel.

 

De miért tennénk, hiszen egy gyönyörű fehérnemű csodákra képes: miután felveszed, azonnal előhozza belőled is a magabiztos, igazi nőt. Legyen bármilyen az alkatod vagy a stílusod, egy hozzád tökéletesen passzoló melltartóban, bugyiban, trikóban vagy body-ban sokkal inkább megállíthatatlannak érzed majd magad.

 

Ez pedig kihat a hangulatodra, a teljesítményedre, és természetesen a vonzerődre is – akár az első randidra készülsz valakivel, akár a párodat szeretnéd elvarázsolni, ezredszer is.

 

Ha kedvet kaptál egy kis shoppingoláshoz, hadd adjunk egy kis extra inspirációt:

 

 

 

Angel Secret

 

Csapj le a kedvezményekre az Őszi Kupon Napok alkalmával 2020. október 9-11. között az Angel Secret üzletében is, ahol 10% kedvezménnyel vásárolhatsz majd! Nézd meg további résztvevő üzleteinket: (katt a képre)

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.