Skip to main content
Blog

Ajándékozz stílust – FTC ajándékutalvány

Az ideális karácsonyi ajándékot keresed? Ne keress tovább, már meg is találtad –a Fashion Trend Center ajándékutalványával garantáltan örömet szerzel!

 

Ha nálad is javában tart már az ünnepi készülődés, akkor szinte biztos, hogy lelkesen gyűjtöd már az ajándékötleteket is. Eltaláltuk? Akkor hadd súgjuk meg neked az ünnepi időszak egyik tuti slágerét: már most írd fel a listádra a Fashion Trend Center ajándékutalványát!

 

Hogy miért? Mert ha ezzel ajándékozod meg a párodat, a tesódat, a legjobb barátnődet vagy a mamádat, akkor a legszuperebb szetteket válogathatja össze egy helyen, a legkülönbözőbb stílusokból. Hadd adjunk ezekből most egy kis ízelítőt!

 

  1. Az elegancia szerelmeseinek – Mesés kabátok, finom anyagú pulóverek és álomszép ruhák várják, hogy beszerezzétek őket – nem csak feketében.

Nude

  1. A legnagyobb sportrajongóknak – Ki ne csempészne szívesen hétköznapi viseletébe egy kis lazaságot? Ehhez csupán néhány szuper alapdarabra és/ vagy kiegészítőre van szükség…

Deniz Paris

Piaf Paris

  1. A legszínesebb egyéniségeknek – Ha szeretnél egy kis színt vinni a téli szürkeségbe, akkor itt a remek alkalom: szuper színes szetteket válogathatsz össze!

Süel

  1. Akik szerint a részletek a legfontosabbak – A táskák, cipők, napszemüvegek, sálak szerelmesei is megtalálják a számításaikat.

Via Nicoletta

Piaf Paris

  1. A legcsinosabb anyukáknak – Nemcsak a húszéveseké a világ: Anyukád is nagyon fog örülni pár klassz új ruhának, kiegészítőnek. Kísérd el vásárolni, aztán ki tudja, talán neked is bedobhattok majd néhány új kedvencet a kosárba!

Xoxo Fashion

 

Itt szerezheted be:

Ha megtetszett az ötlet, a vásárlási utalványokat 5000 Ft és 10.000 Ft-os címletekben tudod megvásárolni a Fashion Trend Center ügyfélszolgálatán. További lehetőségekről érdeklődj e-mailben az info@finlayson.hu elérhetőségen.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.