Skip to main content
Blog

A tavaszi kabátok bűvöletében

A tavasz beköszöntével végre eltehetjük a meleg, vastag kabátokat, hosszú csizmákat és helyet cserélhetnek velük a vékonyabb, átmeneti darabok. De vigyázz, a tavasz az ravasz! Éppen ezért megmutatjuk milyen tavaszi kabátokat érdemes beszerezned, hogy ne csak stílusos maradj, de a hűvösebb napszakokban se fázz.

A tavaszi kabátok terén rengeteg stílus és fazon közül válogathatsz. Gondolj csak az örök klasszikus farmerkabátokra, bőrdzsekikre vagy ballonkabátokra.

Dress Bar Women

 

Dress Bar Women

 

Ezek mind nagyon divatosak idén is, de most nézzünk meg néhány különlegesebb darabot.

Az alábbi blézer fazonú tavaszi kabát, egy lezser de akár egy elegánsabb outfitnek is tökéletes kiegészítője lehet. Letisztultságának köszönhetően, könnyen variálható. Vékony anyagát tekintve azonban, ne feledkezz meg a réteges öltözködésről, de a tavaszi sáladat, se felejtsd otthon!

Futureal

 

Készülj fel az esős időszakra egy menő esőkabáttal! Ez az extravagáns tavaszi kabát, metál szürke színével elnyerte szívünket.

Via Nicoletta

 

A vagányság mellett, azonban az elegancia jegyében is van tavaszi kabát a tarsolyunkban. A fehér szín és a csipke anyag párosítása évek óta nagy favorit. Vacsora randira, színházba vagy egy fontos összejövetelre készülsz? Akkor az esti időkre kapd magadra ezt a csipkecsodát!

Extasy

 

Itt a tavasz, újítsd meg ruhatáradat a Fashion Trend Centerben! Kezdd a kabátoddal, hiszen jön a jóidő és egyre lengébbre lesz szükséged! ;)

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.