Skip to main content
Blog

A tavasz színei

Ezek 2020 tavaszának legdivatosabb színei, színkombinációi – neked melyik lesz a kedvenced?

 

  1. Pasztellrózsaszín – Itt a kikelet, amikor akár tetőtől talpig ebbe a bájos színbe öltözhetsz. Ha szereted a rózsaszínt, ezt az árnyalatot imádni fogod!

Extasy

 

  1. Borulj virágba – Ahogyan a természet, úgy a ruhatárad is virágba borulhat tavasszal. A már megszokott és nagyon kedvelt világos alapon virágmintás mellett idén hódítanak a fekete alapon virágos darabok is.

Piaf Paris

Extasy

 

  1. Egy kis kék – A Pantone színintézet szerint a 2020-as év színe a klasszikus kék – naná, hogy ezt a ruhatárunkba is becsempészhetjük! Tedd te is bátran, hiszen nemcsak jól fog állni, hanem hangulatodra is pozitív hatással lehet ez az árnyalat.

Piaf Paris

 

  1. Éljenek a különleges színek! – Az új évszak új lehetőségeket jelent, hogy megmutasd magad – hogy milyen vagány, bevállalós lány vagy! Szerezz be egy különleges színű és anyagú ruhát vagy cipőt, ami a gardróbod dísze lehet, akár több szezonon át is.

TR Moda

Via Nicoletta

Ha kedvet kaptál a színes darabokhoz, és felpróbálnál párat, akkor irány a Fashion Trend Center, ahol hétköznapokon és szombaton már este 7-ig vásárolgathatsz kedvedre. A nyitvatartásról itt olvashatsz részletesebben: https://fashiontrendcenter.hu/uj-markak-uj-nyitvatartas/

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.