Skip to main content
Blog

A tavasz legmenőbb hajszín trendje! Te bevállalnád?

Szóljon a tavasz a hajad megújításáról! Ha a hajszíned változtatása már régóta tervben van, akkor tedd meg most! A hajtrend évről évre, de akár havonta is gyorsan változhat, azonban ez a hajszín trend szerintünk jó ideig a nők kedvence lesz!

Ha Te is a barna nők táborát erősíted, vagy épp pont erre a színre váltanál, akkor ezt az árnyalatot Te is imádni fogod. Ez pedig nem más, mint a rose brown, vagyis a rózsabarna!

 

 

A kicsit rezes beütésű hajszín, a szezon legmenőbb hajtrendje! Remekül mutat rövid, félhosszú vagy akár hosszú hajjal is.

 

A barna és a vörös színt, valamint a szőkítőt kombinálták, és így született meg ez a csoda hajszín. Ugye, hogy a barna szín sem unalmas? Számtalan árnyalata megvalósítható a hajadon, de tavasszal mindenképpen a rózsabarna mellett dönts! Hiszen egy stílusos nőnek nem csak a ruhatára, de a haja is a trendnek megfelelően változik. Egyetértesz? Akkor irány a fodrász!

 

Várunk téged a földszinten a Beauty Trend Fodrászatban, ahol egy helyen tudod megcsináltatni a körmödet, arcodat, hajadat és szempilládat! ;)

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.