Skip to main content

A pihenés mindenkinek kijár! Nyaralni indulsz, de nem tudod, mit pakolj be? Íme, a nyaralás 5 ruhadarabja, melyet semmiképp ne hagyj otthon!

  1. Szandál

Legyen az egy tengerparti nyaralás, vagy egy városnéző túra, egy kényelmes szandál nem hiányozhat egy bőröndből sem! Az idei év szandál trendje pedig úti céltól függetlenül, mindig tökéletes választás. Hisz a vastag talprész által, egy hosszú séta után sem fog benne fájni a lábad. Így ez a fazon nem csak divatos, de nagyon kényelmes is.

Solo 

  1. Hosszúnadrág

Gondolj az esetleges rosszidőre is, és vidd magaddal legstílusosabb hosszúnadrágodat is. A változó időjárás miatt, sose lehet tudni, mikor köszönt be a hűvösebb idő. Ilyenkor pedig egy nyárias hosszúnadrág mindig jól jön. Mi a pasztellszínre voksolunk.

Solo 

  1. Farmershort

Ha nyaralásról van szó, ugye neked is az első ruhadarab, amit bepakolsz, az egy farmerrövidnadrág? Így a mi felsorolásunkból se maradhatott ki. Szinte bármihez és bárhová felvehető. Mit szólsz egy fehér felsőhöz és a fent említett kényelmes szandálhoz? Sőt, a napszemüvegedet se felejtsd el!

Solo

 

  1. Maxi overáll

A ruhadarab, mely nélkül a nyár 2018-ban elképzelhetetlen. Az overáll, mind rövid, mind maxi változatában az egyik legkényelmesebb, és legstílusosabb darab. Idén neked se hiányozhat a gardróbodból, de legfőbbképpen a nyaralásra szánt bőröndödből.

Solo

 

  1. Csinos kisruha

Esti koktélozás a tengerparton vagy csak egy könnyed esti séta a belvárosban? Ehhez mindenféleképpen szükségesed lesz egy elegánsabb kisruhára. A mi ajánlatunk egy fodros lila miniruha, mely önmagában viselve is remek darab, így nude színű kiegészítőkkel érdemes viselned.

Rinascimento

 

Tündökölj a nyaralás alatt is! Találd meg a legegyedibb darabokat a Fashion Trend Center földszinti üzleteiben!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.