Skip to main content
Blog

A nyár legmenőbb cipői

Ha a legforró évszakban is kényelmes és menő viseletet keresel, akkor a sneakerek és chunky sneakerek neked is kötelező darabok!

 

Örök kérdés, hogy milyen lábbelit hordjunk nyáron – és persze, a válasz erre teljesen egyénfüggő.

 

Vannak a laza papucspártiak, na meg az elegáns szandálos csajok, akik néha magassarkúval, néha platformmal kísérleteznek.

Dress Bar Women

Rinascimento

Dress Bar Women

Piaf Paris

És persze vannak, akik ilyenkor is szívesen húznak zárt cipőt. Nem 40 fokban, de mondjuk egy-egy esősebb, picit hűvösebb napon, vagy ha lazább programjuk vagy ilyen kedvük van.

Piaf Paris

Dress Bar Women

És miért ne találhatnád meg te is a hozzád legjobban illőt a sneakerek és chunky sneakerek széles választékából? Ezek nemcsak kényelmesek, hanem szuperjól is néznek ki, és egy ilyen cipő tényleg mindenhez megy.

Via Nicoletta

Nem hiszed? Próbálj fel egy színes chunky sneakert egy egyszínű ruhával vagy egy fehér csipkerucival. Ugye, hogy szupermenő ez az összhatás?

Nem túlzás tehát, ha azt mondjuk, hogy ezek a szépséges, remekül kombinálható, kényelmes darabok a nyár legmenőbb cipői. Te megtaláltad már a kedvencedet?

 

Melyiket válaszd?

Egy szuper sneaker talán már ott is lapul a gardróbodban, de ha kipróbálnál egy méretesebb, magasabb talpú, több rétegből és anyagból álló chunky sneakert, akkor ez a nyár lehet a tökéletes alkalom erre.

 

Próbálj fel egyet, amikor legközelebb a Fashion Trend Centerben jársz, szerintünk bele fogsz szeretni. Kombináld bátran a legtutibb szettjeiddel, és tedd még egyedibbé a stílusod!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.