Skip to main content
Blog

A nyár egyik tuti trendje, a fehér ruha

Neked van már kedvenc fehér nyári ruhád? Ha még nincs, segítünk megtalálni!

 

A nyári napok igazi Jolly Jokere, a szinte minden alkalomra bevethető fehér ruha, amiben nemcsak nagyon csinosan vészelheted át a legforróbb napokat, hanem bőröd nyári barnaságát is szépen kiemelheted. Sőt, még bókok tucatjait is bezsebelheted!

LGL Brand

Mit sugárzol magadról, ha fehér ruha van rajtad?

Ha fehér ruhára gondolsz, akkor talán neked is a tisztaság jut először eszedbe, ami nem is csoda, hiszen a menyasszonyi ruhák is épp ezért fehérek. De ezt a színt mással is összefüggésbe hozzák az ehhez értők, például a tökéletességgel, az egyszerűséggel, de a reménnyel, az optimizmussal, az örömmel vagy a békével is.

TR Moda

Mit sugárzol magadból, ha fehéret viselsz? A tisztaságon túl egyszerű szépséget, letisztult eleganciát, derűlátást és nyitottságot.

 

Mivel a jóból is megárt a sok, arra azért figyelj, hogy ne viselj túl sok fehéret, mert ez ürességet, hidegséget sugározhat a külvilág felé. Ha viszont a kedvenc fehér ruhádat a nyáron amúgy is trendinek számító kékkel, zölddel, neonszínekkel, természetes anyagokkal (mint például egy tengerifű táska vagy egy kiváló minőségű bőrszandál) kombinálod, nem lesz ilyen hatása.

TR Moda

Mire ügyelj a választásnál?

A nagy melegben az ilyen darabok választása fényvisszaverő hatásuk miatt is jó döntés – inkább a lenge, szellős anyagú darabokat keresd, amelyek a városban és a vízparton is kényelmes és elegáns viseletet biztosítanak majd neked.

 

Gyere el hozzánk a Fashion Trend Centerbe, és hetente megújuló minőségi kínálatunkban találd meg a bőröd árnyalatához, alakodhoz és stílusodhoz legjobban passzoló új kedvenc kis fehér ruhádat!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.