Skip to main content

A héten kezdetét vette az idei nyár fesztivál szezonja. Napokig tartó bulizás, jobbnál jobb fellépők, jókedv és szabadság! És hogy mi maradt ki a felsorolásból? Természetesen a stílusos megjelenés! Ha a fesztiválbérlet megvásárlását követően neked is az első gondolatod, hogy miben mulasd végig azt a pár napot, akkor jó helyen jársz! Most ugyanis megmutatjuk mik a fesztivál ruhatrendek 2018-ban!

  1. A farmershort

A fesztiválok egyik alapdarabja, a rövidnadrág. És, hogy stílusos is legyél vele, válaszd a farmert, és természetesen az idei trendnek megfelelően, a gyöngyökkel díszített változatát. És mi kerüljön felülre? Például egy fehér, vállvillantós felső, mellyel ugyan visszafogottabb lesz a megjelenésed, de akár színes kiegészítőkkel ezt tudod kompenzálni.

B&P Moda

Mivel a farmerhez szinte bármi felvehető, ajánljuk még egy színes toppal való párosítását is. Az alábbi felsőt a színek mellett, a csíkos mintázata és az alján lévő kis rojtok teszik igazán divatossá.

B&P Moda

  

  1. Földig érő minták

Mivel a cikkünkben említett fesztiválszettek hétköznapokra is tökéletes választás, így nem maradhat ki a felsorolásunkból az idei év nagy trendje, a maxi ruha sem! Ennél a darabnál nincs határ. Legyen minél színesebb, minél mintásabb és máris a legstílusosabb fesztiválozók egyike leszel!

Ariella

B&P Moda

 

  1. Tűnj ki a tömegből!

A több ezer tomboló ember mellett ez a legnehezebb dolog, ám nem lehetetlen! Mindössze egy egyedi, vagány szerkóra van szükséged! A mi ajánlatunk ez a sárga, hátán kivágott, kapucnis maxiruha. Kapj fel hozzá egy sarut, vagy tornacipőt és indulhat a hajnalig tartó bulizás! Kényelmes, stílusos és feltűnő. Nekünk ez a favorit fesztiválszettünk. És neked?

Swan

 

Tudjuk honnan szerezheted be idén a legdögösebb fesztivál szetteket! ;) Találkozunk a Fashion Trend Centerben!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.